Foto Pietre - Renoregim

Pietre din rinichi eliminate cu ajutorul Renoregim pe cale naturală și fără dureri.

Moneda este pozată ca referință, pietrele au între 2 și 6mm.

Aceste pietre au fost eliminate de către un pacient (Gafincu G), care a urmat tratamentul cu Renoregim timp de două luni și jumătate și care a fost diagnosticat cu pietre de 25-30mm.

În urma diagnosticului (rinichi cu  polilitiază de dimensiuni între 20 și 30mm) pacientul a fost îndrumat spre clinica de chirurgie Fundeni pentru operație clasică dată fiind multitudinea pietrelor raspândite în tot rinichiul stâng.

Tratamentul cu Renoregim a fost combinat cu administrarea concomitentă de Blemaren N această combinație reușind cu suces dizolvarea și apoi eliminarea progresivă a tuturor pietrelor existente în acel moment in rinichi.


Evident aceste nu sunt toate pietrele care au fost eliminate de către această persoană, multe nu au putut fi capturate deoarece au fost eliminate spontan, eliminânduse odată cu urina.

După relatările pacientului, mai întâi a eliminat nisip foarte fin împreună cu urină foarte tulbure, apoi pentru o perioadă de câteva zile urina a fost limpede și nu a eliminat nimic, ca după un interval de 4-5 zile să elimine pietre intregi de diferite dimensiuni (2 până la 6mm).

Eliminarea nu a fost constantă (a durat câteva luni) datorită compoziției mixte a calculilor și care a determinat dizolvarea in timpi diferiți a acestora.

Domnul respectiv a reuși să fotografieze  calculii și n-a trimis și nouă o parte dintre aceștea pentru a putea dovedi că tratamentul are efect,(imaginile au fost realizate cu un tel. mobil și nu au fost procesate în nici un fel).