0752 618 678 - 0773 897 659  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Slackstone II - apa dialitica

     
Pin It


Slackstone II - apa dialitica

Pret: 220 RON

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

Pachet cu 2 fiole pentru 20 de litri de apă dialitica.

Recomandat pentru dizolvarea pietrelor biliare (pietre la fiere),pietre la rinichi, guta, calcificari in artere (arteroscleroza), deseuri si fragmente dupa litotripsie.

In corpul există multe corpuri cristaline, cum ar fi:
     Pietre biliare (fiere)
     Pietre la rinichi
     Calculele acid uric (guta)
     Calcificări în artere (arterioscleroza)
     Deșeuri și fragmente, după ce se face litotripsie.

Acestea sunt, probabil, cele mai intalnite și spectaculoase depuneri cristaline si sunt intalnite la un numar mare de persoane, circa (20%).

Dar există calcificări  sau microcalcificari si în multe alte părți ale organismului

     In sistemul limfatic si ganglionii limfatici
     In articulatii si incheieturi
     In glanda mamara (sân)
     In prostată
     In ganglionii
     In mușchiul cardiac
     In glandele lacrimare
     In ficat
     In glandele parotide și dinți, etc.. 

Mai mult decât atât, există depozite de minerale in organism, ca urmare a medicației, poluare alimentatie, traumatisme, etc. De aceea este vital un tratament care sa curete organismul de toate aceste cristele si depuneri minerale.

 Exista o soluția naturală (Apa dialitica) pentru a dizolva corpurile cristaline din organism (calculi biliari, renali, pietre la glandele salivare si in general pentru dizolvarea tuturor depunerilor de cristale din corpul uman)

Apa dialitica activata fizic prin acțiunea sistemului SLACKSTONE II® după administrare, intra in fluxul sanguin si circula prin corp împreună cu sangele si ajunge in lichidele esentiale ale  corpului, precum limfa, urina, bila, saliva, lacrimi etc ..

Cand fluidele din corp sunt concentrate, se favorizeaza formarea germenilor și prin urmare cristalizarea și formarea calculi biliari si urinari sau la glandele salivare. Utilizarea apei dialitice face mai eficient marele solvent universal, care este apa, îmbunătățeste și consolideaza proprietatile de solubilizare ale acestuia.

Prin urmare, apa dialitica ajunsa în rinichi reuseste sa:
Dizolve orice calcul mic sau nisipul din rinichi.
Rotunjeste straturile exterioare ale calculilor cum ar fi nodurile și muchiile si astfel favorizează expulzarea.
Imparte si separa pietrele mari, in pietre mai mici care apoi pot fi expulzațe fără durere.
Curata conductele urinare de depozite microscopice de săruri de calciu, pentru a evita pierderea  elasticitatii acestora.
Creșterea solubilitatea sărurilor minerale care circulă în sânge și urină, în special cele de calciu, impiedicandu-le sa se uneasca si sa formeze calculi renali.


PRINCIPII:
Sunt bazate pe legile fizice și constau în schimbarea poziției atomii moleculei apei in HOH , cu scopul de a crește capacitatea de a dizolva corpurile cristaline din organism. Acest lucru este realizat prin cristale de diferite săruri conținute în flacon de SLACKSTONE II® care, în contact cu apa, produce o energie potențială joasă și dau naștere la apa dialitica (polarizata).

ACȚIUNE:
Apa dialitica, odată absorbita de catre organism, se dovedeste eficienta în dizolvarea agregatelor cristaline (pietre, rinichi, veziculă, acid uric, etc ..) Nu are contraindicatii, efecte secundare sau incompatibilitati, pentru că nu este un remediu agresiv (chimic), este doar fizica, care nu dauneaza calciului asimilabil. Acest tratament al apei nu modifica caracteristicile ei esențiale.
Prepararea apei dialitice prin metoda Slackstone.

   Folosiți un pahar de sticlă înalt dar îngust, astfel încât să conțină 250 ml de apă de bună calitate, apa plata sau apa cu care gatiti.
   Flaconul (fiola) Slackstone trebuie să rămână intacta, astfel că nu poate fi  deschisa sau rupta.(are cristale de litiu si se comporta ca o baterie care actioneaza pe baza campului electromagnetic).
   Flaconul Slackstone trebuie să fie complet acoperită de apă, cu excepția parti celei mai inguste care ramane afara (vezi foto).
   Fiecare flacon este utilizat pentru prepararea a 40 (patruzeci) de pahare cu apa dialitica, după această perioadă trebuie să fie înlocuit cu un nou pachet. (sunt doua fiole, deci in total 20 de litri de apa dialitica)
   Nu lasati paharul cu apa in curs de preparare în apropierea surselor de căldură, si nu-l puneti  în frigider, nu se agită in timpul preparari si nici in timp ce se consuma (anulati efectul dialitic)
  Este necesar să se acopere vasul (paharul) în timpul preparării apei dialitice, deoarece particulele de praf pot reduce eficiența preparatului

  Efectul asupra apei este asemanator cu acela a unui magnet foarte puternic care poralizeaza apa dialitica - moleculele de apa capata astfel o polaritate mare, care inpiedica formarea cristalelor de calciu, fosfat sau acid uric.


Indicații pentru utilizare

     Apa dialitica trebuie să fie consumata imediat după îndepărtarea fiolei pe stomacul gol, la 30 (treizeci) de minute înainte de micul dejun sau cină.
    Dimineața se pregăteste un pahar de apa dialitica (urmand cu atenție instrucțiunile de mai sus), care va fi băut în dimineața următoare, chiar după 24 (douăzeci și patru) de ore. (pentru preparare sa foloseste o fiola din cele doua)
    Seara, pregătiti un pahar cu apa dialitica care va fi băut în seara urmatoare, după exact 24 (douăzeci și patru) de ore.(se foloseste a doua fiola -un pentru dimineata si cealalta pentru seara). Dupa care procesul se reia, dupa consumarea apei realizate se reumple paharul si se introduce fiola pentru o noua preparare.
     Pentru a fi eficient, tratamentul trebuie continuat timp de 40 de zile fără întrerupere; dacă ați fost obligat să-l intrerupeti, zilele de suspendare trebuie să fie recuperate. Efectul electrolitic al fiolelor se mentine o perioada de cel putin 40 de zile (cat dureaza tratamentul).

Întrebări frecvente

Putem bea apa dialitica, dacă au trecut de 24 (douăzeci și patru) de ore de la preparare?
Nu, deoarece nu mai este activa, apa trebuie bauta intr-un timp cat mai exact.

Ce se întâmplă dacă suntem  în deplasare?
Aveți posibilitatea să utilizați un flacon de sticlă (nu din plastic), pentru un sfert de litru.

Dacă se sparge flacon și se bea acidental apa cu cristale de litiu, există riscul de toxicitate a litiului?
Nu- exista  riscuri, deoarece conținutul de litiu  nu depăseste 500 mg.

0752 618 678 - 0773 897 659 - Comenzi telefonice
non stop

 Produse similare


Formarea calculilor renali - Atât cercetările clinice (pe bolnavi), cât şi cele experimentale (pe animale de laborator) nu au reusit să aducă o lumină completă în această problemă, întrucât, în aceleaşi împr...
320 RON
350 RON
Pachet - Blemaren N + Quebra pedra - Blemaren N asigura alcalinizarea organismului, iar qebra pedra ajuta la eliminarea pietrelor din rinichi si bila. Pachetul este compus dintr-o...
180 RON
195 RON