0752 618 678 - 0773 897 659  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Renoregim (resolutivo regium) 600 ml tratament naturist pietre la rinichi si bila

     
Pin It


Renoregim (resolutivo regium) 600 ml tratament naturist pietre la rinichi si bila

Pret: 85 RON

Disponibil in stoc

pretul nu include cheltuielile de livrare.

             Renoregim este notificat: SNPMAPS, cu dosarul 9502/2015.

               


 - RENOREGIM - este un produs natural de origine vegetală, care are la bază metoda de producție (încă parțial secretă) care permite obținerea unui distilat a-l produselor de bază, din plantă, cu o concentrație foarte mare, principiu inovator care nu alterează proprietățile substanțelor active extrase.  Acest hidrolat concentrat, acționează asupra depunerilor de toxine, de diferite origini (minerale, proteice si chimice) localizate sau cu tendinta de localizare, in diferite organe (rinichi, ficat, vezică biliară chiar si glande salivare) pe care le degradează  în granule fine și care sunt apoi ușor de îndepărtat fără să provoace durere. Are acțiune de purificare și reducere a acidului uric din sânge și urină. Este folosit cu succes de 75 de ani în remedierea problemelor simptomatice urologice și renale.  Asigură buna funcționare a rinichilor, ficatului, vezicii biliare și a sistemului circulator, previne formarea calculilor renali, biliari și a celor salivari și poate fi folosit cu succes după procedura de spargere a pietrelor cu ultra sunete pentru îndepărtarea resturilor rămase și pentru refacerea rinichiului supus bombardamentului cu ultra sunete.

 - Pietrele la rinichi pot determina infecții urinare severe. Urina care este produsă în rinichi, are in compozitie substanțe care pot conduce la formarea de  cristale  solide: calciu, oxalat, fosfor, acid uric si cistina.


 


 - Aceste minerale, în funcție de regimul alimentar al persoanei, se pot coagula în calculi renali. Astfel ajung în urină din fluxul sanguin. Rinichii sunt ca un filtru pentru sange și reglează cantitatea constituenților de acest fel.

 - Organismul poate da semnale atunci când calculii renali devin mai voluminosi, si blochează trecerea normală a urinei prin tractul urinar. Persoanele cu pietre la rinichi acuză dureri puternice la nivelul spatelui inferior, dureri la nivelul abdomenului sau in zona inghinala, urinează frecvent si cu sânge si au o senzație permanentă de greață și oboseală.

 

- Compoziție:

 - Extract hidrolat, distilat din 8 plante printr-un procedeu de osmoză inversă (procedeu parțial secret) care reține în totalitate compuși din plante și asigură o calitate superioară elementelor active extrase, acționând astfel intr-un mod echilibrat și natural asupra organismului. Cele 8 plante sunt combinate într-o singură rețetă pentru a acționa sinergetic, efectul combinat al întregului compus, reprezentând astfel mai mult decât simpla sumă a părtilor luate separat.

  Renoregim conține; tulpini sterile de Coada calului (Equisetum arvensis), inflorescență de Arenaria roja (Spergularia rubra), frunze de Boldo (Peumus Boldus), frunze de Roiniță (Melissa officinalis), flori de Nopal (Opuntia ficus indica), frunze de Rosmarin (Rosmarinus officinalis), rizomi de Grama (Cynodon dactylon) și flori de Herniaria (Herniaria hirsuta) - benzonat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric.

- Renoregim are 7 efecte principale asupra organismului:

    - antilitic;

           - antiinflamator;

                 - antibacterian;

                       - spasmolitic;

                             - diuretic;

                                  - antioxidant;

                                       - colagog;

 - Indicații:

-  Susţine dizolvarea pietrelor din rinichi şi căile urinare transformându-le într-o pulbere fină (nisip fin), ce se elimină prin urină;

-  Sprijina funcţia hepatică şi biliară şi dizolvarea pietrelor din ficat şi bilă (pietre la fiere, namol), împiedică formarea cristalelor de colesterol şi favorizează eliminarea lor;

  Folosit împotriva formării de săruri și cristale în rinichi, căile urinare, vezica urinară şi biliară, indiferent de compoziția lor (urati, oxalati, fosfati, carbonati sau colesterol);

-   Scade nivelului creatininei in serul sangui;

-   In profilaxia apariţiei de conglomerate minerale în diferite organe excretoare (rinichi, bilă sau glandă salivară);

-  După ESW-litotripsie - eficient în eliminarea rezidurilor de după procedură şi împiedică reapariţia lor;

-  Ajută la ameliorarea dureri (20-30 min), cauzată de spasmul căilor urinare şi biliare (colică renală și biliară);

-   Util în disurie - usturimea resimţită în timpul micţiunii;
-   Remediu pentru urinarea dureroasă - dureri uretrale;
-   Poliurie (creşterea numărului de micţiuni zilnice);
-   Nicturie (micţiuni în timpul nopţii);
-   Incontinenţă urinară (pierdere involuntară de urină);

Diuretic - împotriva retenției de apă (datorită acțiuni sale de drenare, elimină lichidele în exces);

Adjuvant  în infecția căilor urinare (împiedică inmulțirea bacteriilor protejând căile urinare cu un mucus antibacterian);

-  În cazul puseului de gută, acționează  în ameliorarea durerii acute (prin asigurarea echilibrului acido-bazic);

Are același efect antilithic, în unele cazuri și asupra dizolvarii calculilor  la nivelul glandelor salivare;

- Dozaj și administrare:

-  nu conține zahăr și alcool (poate fi administrat bolnavilor de diabet);

-  foarte important, administrarea se face cu cel puțin 30 min. înainte de mesele principale;

-  în primele 3 zile cate (20ml) de 3 ori pe zi, diluat în puțină apă;

-  iar în urmatoarele zile cate (15ml) de 2 ori pe zi;

-  în situatii deosebite, preparatul se administrează astfel:

-  din  3 in 3 ore, cate  (15ml) până la ameliorarea durerii, fara a se depasi doza maxima zilnica (60ml);

-  conținutul unui flacon de (600ml) reprezintă cca. 15 zile de administrare;

-  durata medie de administrare este de 30 zile;


- Contraindicații:

-  În urma studiilor clinice (realizate de specialisti independenți) nu există efecte secundare care să rezulte din administrarea acestui supliment alimentar;

- Nu se recomandă în timpul sarcinii și în timpul alăptării;

- Acesta ete un supliment alimentar si nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.Produsul nu contine substante cu potential alergenic. A se pastra la temperatura camerei (max.25 C), ferit de lumina.

- Studii clinice:

 - Rezultatele studiilor clinice pe fondul efectelor pleitotropice si lipsa de efecte secundare ne permite recomandarea Renoregim ca pe un remediu naturist in cazul persoanelor cu probleme urologice.

  Rezultatele studiului clinic la copii si adulti cu litiaza renala si prelitiaza:

- Creșterea  diurezei cu 30%

- Scăderea nivelului creatininei in serul sanguin

- Îmbunătățirea  sumarului de urina

- Normalizarea pH-ul urinar

- Eliminarea concrementelor (pietrelor) mici și dezintegrarea celor mari, la 90% dintre pacienți

- Ameliorarea simptomelor infectiilor ale tractului urinar inferior

- Eficace pentru evitarea recurentei in formarea  pietrelor la pacientii care sufera de urolitiază indiferent de tipul de formare a pietrelor

   Iata rezultatul studiului clinic in tratamentul cu Renoregim (resolutivo regium)  la femei cu infectii ale tractului urinar:

- Normalizarea  sumarului de urina

- Scăderea  implicatiilor clinice ale infectiei  tractului urinar (slăbiciune generală, neliniște, dureri de spate, febra), in a- 3-a sau a-4-a zi de tratament

- Semnificativa creștere a diurezei și a ratei de filtrare glomerulara,  scădere semnificativă a creatininei în sânge și creșterea ratei de creatinină în urină

- Schimbări pozitive în examen bacteriologic al urinei (a se vedea tabelul)“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”


Avantajele produselor din gama Regim


  • Produsele sunt 100% naturale și sunt obținute prin procedee complexe care nu implică folosirea de substanțe chimice și care reușesc să obțină concentrații maxime de substanță activă din fiecare plantă procesată.

  • Produsele contin extracte din plante atent selectionate din culturi naturale.

  • Cantitatea de extract din plante din compozitia hidrolatului este stabilită cu multă atenție și deosebit profesionalism de către specialiști din cadru - Laborator Miquel y Garriga S.A. (Spania).

  • Produsele din gama Regim sunt obținute în instalații speciale cu utilizarea de tehnologe modernă.

  • Sunt compuse dintr-un numar mare de plante, recunoscute la nivel mondial.

  • Forma lichidă (hidrolat), conferă proprietăti deosebite de absobție de către organism în comparație cu capsulele din celuloză.

  • Produsele au autorizatie de producere si comercializare pe - Laborator Miquel y Garriga S.A. (Spania) si sunt certificate ECOCERT.
  • Produsul este autorizat de Ministerul Sanatati: Notificare SNPMAPS 9502/2015
  • Unic mportator si distribuitor pentru Romania: Tu Bio Bucovina srl
0752 618 678 - 0773 897 659 - Comenzi telefonice
non stop