0752 618 678 - 0773 897 659  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Pietre mari la rinichi (pachet complet pentru eliminarea pietrelor mari sau multiple) - in limita stocului

     
Pin It


Pietre mari la rinichi (pachet complet pentru eliminarea pietrelor mari sau multiple) - in limita stocului

Pret vechi: 330 RON Reducere 6%

Pret nou: 310 RON

Stoc limitat

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Formarea calculilor renali

- Atat cercetarile clinice (pe bolnavi), cat si cele experimentale (pe animale de laborator) nu au reusit sa aduca o lumina completa in aceasta problema, intrucat, in aceleasi imprejurari, litiaza nu apare todeauna. Se iau in considerare factorii climatici, geologici, constitutionali , nutritionali, metabolici si endocrini.

Pietrele la rinichi se formeaza cand urina conține mai multe substanțe care formează cristale - cum ar fi calciu, oxalat și acid uric - aceste cristale se formează când urina este prea concentrată in substante insolubile.

 Se stie ca urina este o solutie suprasaturata de saruri si substante organice. Unele din substantele pe care le contine, ca acidul uric, urati de calciu, fosfatii si carbonatii sunt foarte putin solubili in apa . De exemplu, 1g de acid uric, constituentul urinar cel mai putin solubil, are nevoie de 25 l de apa pentru a fi dizolvat. Experientele facute  au aratat cum totusi organismul poate reusi ca intr-o cantitate  de 1,2 - 1,5 litri de urina sa mentina dizolvate toate aceste substante.

- Prezenta aciditatii urinare si a unor substante minerale sau organice s-au dovedit a fi responsabile  de aceasta actiune. Astfel solubilitatea acidului uric este favorizata de prezenta fosfatului de sodiu, a ureei, ca si de existenta unei aciditati nu prea mari. Cercetarile au demonstrat ca o crestere a ph de la 5 la 6 dubleaza  solubilitatea acidului uric. Oxalatul de calciu este mentinut solubil de sarurile de magneziu (element activ ce se gasește in coada calului). In absenta lor el precipita (se solidifica). Pe  de alta parte, acidul citric produce cu  ionii de calciu , compusi solubili si impiedica formarea oxalatului de calciu.

- Solubilitatea fosfatului de calciu este favorizata de prezenta fosfatului de sodiu, a oxalatului de sodiu, ureei, carbonatului de calciu , vitaminei C si altor acizi organici.

- Un rol important  in mentinerea solubilitatii sau precipitarii sarurilor il are ph-ul urinar. Normal urina are un ph  cuprins intre 5 si 6. Daca urina este prea acida (ph sub 5,5), si aceasta se produce cu un regim bazat preponderent  pe carne, acidul uric si sarurile sale, uratii, precipita si se produce litiaza urica. Daca dimpotriva urina devine prea alcalina ( peste7,5) precipita fosfatii si carbonatii acest fenomen se datoreaza  dietei excesiv vegetariene si in cazul infectiilor aparatului urinar.

- Experientele de laborator au aratat rolul important jucat de ph- ul urinei in mentinere solubilitatii constituentilor urinari.

- Pe langa fructuatiile de ph ale urinei, pentru formarea calculilor renali este necesar,  sa se adauge un mic cristal  sau sedimentele sa fie lasate in repaos cateva ore. Aceste situatii sunt realizate in organism in conditii de staza urinara sau de infectii, cand microbi sau celulele mucoasei descuamate pot constitui nucleul de formare al calculului.

- In consecinta mentinerea urinei intru-un interval de ph de 5,8 -7,3 in paralel cu consumul a cel putin 2l de lichide pe zi si evitarea infectiilor urinare pot prevenii cu succes formarea de nisip sau calculi urinari.

Tratament pentru eliminarea pietrelor  mari si nisipului din rinchi si caile urinare

- Dupa cum am vazut mai sus trebuie indeplinite cateva conditii pentru eliminarea calculilor renali.

- Astfel mentinerea ph -ului urinei in limitele de 5,8 -7,3 se face cu ajutorul tratamentului  BLEMAREN N.

- Eliminarea cristalelor si microbii produsi de  infectia urinara se face cu RENOREGIM.

Aceste două preparate luate comcomitent garantează in proporți de 90 % reușita dizolvării și eliminării pietrelor  mari din rinichi. În același timp trebuie ținut cont de următoarele sfaturi;

-Trebuie evitate dietele cu multa carne si trebuie consumat cel putin 2 l de lichide pe zi iar tot odata renuntat la o viata sedentara.

- O dieta care este bogata in proteine, sodiu și zahăr poate crește riscul de formare a  anumitor tipuri de pietre la rinichi. Acest lucru este valabil mai ales cu o dieta bogata in sodiu. Prea mult sodiu in alimentatie creste cantitatea de calciu și  rinichi trebuie să filtreze acest calciu fapt care creste în mod semnificativ  riscul de formare de  pietre la rinichi.

- Boli digestive si anumite inervenții chirurgicale precum by-pass gastric, boli inflamatorii intestinale sau diaree cronica poate determina modificări în procesul digestiv care afecteaza absorbtia de calciu și  de apă care duce la creșterea nivelurilor de substanțe care formează cristale în urină.

Mod de administrare

Resolutivo regium se administreaza inainte de mese cu cei putin o jumatate de ora astfel:

-  în primele 3 zile cate 3 linguri (25ml) , de 3 ori pe zi;

-  iar în urmatoarele zile cate 2 linguri(15ml) de 2 ori pe zi;

-  în caz de colica renală , biliară sau la glandele salivare preparatul se administrează astfel;

-  din  3 in 3 ore, cate 2 linguri (15ml) până la dispariția durerii;

Blemaren N se administreaza dupa mesele principale ale zilei astfel:

-  de trei ori pe zi (dimineața , la amiază și seara – de dorit la una și aceeași oră) se va măsura nivelul pH-ului în urină după care se administrează doza necesară de preparat în stare dizolvată după mancare ; tabletele se vor dizolva în lichid (1/2 pahar cu apă sau suc de fructe) și se vor administra imediat;

- doza zilnică se va stabili individual pentru fiecare pacient și poate varia de la 6g la 18g de substanță activă (2-6 tablete) în functie de nivelul pH-ului din urină

- se va  determina nivelul pH-ului în urină, înainte de administrare, valoarea acestuia determinand numărul de comprimate ce trebuie luate inițial ,  acesta se măsoară cu ajutorul indicatorului de pH inclus în cutie;

- doza se administrează după masă ,de dorit la una și aceași oră , important este să se consume zilnic o cantitate suficientă de lichide (cca 2l) și să se limiteze consumul de carne și preparate din carne;

- pH-ul va fi verificat în mod regulat , folosind indicatoarel  de hârtie  atașate , astfel , se ia un bețișor și se introduce in urina timp de cateva secunde apoi se compară culoarea obținută cu grila de culori din carnețel.
Durata tratamentului pentru pietrele sub 10mm este de cel putin o luna iar pentru cele mai mari 10 mm de cel putin tre luni, in functie de marimea si compozitia pietrei ce trebuie eliminate.
Astfel pachetul special pentru dizolvarea pietrelor mari contine:
-  doua flacoane ( renoregim 600ml) si
-  80 capsule  (blemaren N)
 si este conceput sa acopere o luna de tratament intensiv.
Asadar mentinerea urinei intru-un interval de ph de 5,8 -7,3 in paralel cu administrarea extrasului hidrolat din 8 plante consacrate afectiunilor urinare, ajuta la reusita, in eliminarea calculilor renali indiferent de marime sau compozitie.

0752 618 678 - 0773 897 659 - Comenzi telefonice
non stop

 


Detalii produs


Categorie: Tratament pentru pietre la rinichi