0752 618 678 - 0773 897 659  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Pachet de 4 flacoane Renoregim - cura pentru 2 luni - in limita stocului

 • Poze Pachet de 4 flacoane Renoregim - cura pentru 2 luni - in limita stocului
 • Poze Pachet de 4 flacoane Renoregim - cura pentru 2 luni - in limita stocului
 • Poze Pachet de 4 flacoane Renoregim - cura pentru 2 luni - in limita stocului
 • Poze Pachet de 4 flacoane Renoregim - cura pentru 2 luni - in limita stocului
 • Poze Pachet de 4 flacoane Renoregim - cura pentru 2 luni - in limita stocului
     
Pin It


Pachet de 4 flacoane Renoregim - cura pentru 2 luni - in limita stocului

Pret vechi: 360 RON Reducere 11%

Pret nou: 320 RON

Stoc limitat

Costurile de livrare nu sunt incluse

        

Renoregim, tratament naturist

        pentru pietre la rinichi si bila 

                            cura pentru doua luni

  Notificat SNPMAPS cu dosarul 9502/2015


- RENOREGIM - este un produs natural de origine vegetală, care are la bază metoda de producție (încă parțial secretă) care permite obținerea unui distilat a-l produselor de bază, din plantă, cu o concentrație foarte mare, principiu inovator care nu alterează proprietățile substanțelor active extrase.  Acest hidrolat concentrat, acționează asupra depunerilor de toxine, de diferite origini (minerale, proteice si chimice) localizate sau cu tendinta de localizare, in diferite organe (rinichi, ficat, vezică biliară chiar si glande salivare) pe care le degradează  în granule fine și care sunt apoi ușor de îndepărtat fără să provoace durere. Are acțiune de purificare și reducere a acidului uric din sânge și urină. Este folosit cu succes de 75 de ani (în Spania) în remedierea problemelor simptomatice urologice și renale.  Asigură buna funcționare a rinichilor, ficatului, vezicii biliare și a sistemului circulator, previne formarea calculilor renali, biliari și a celor salivari și poate fi folosit cu succes după procedura de spargere a pietrelor cu ultra sunete pentru îndepărtarea resturilor rămase și pentru refacerea rinichiului supus bombardamentului cu ultra sunete.

 - Pietrele la rinichi pot determina infecții urinare severe. Urina care este produsă în rinichi, are în compoziție substanțe care pot conduce la formarea de  cristale  solide: calciu, oxalat, fosfor, acid uric și cistină.


 


 - Aceste minerale, în funcție de regimul alimentar al fiecărei persoane, se pot coagula în calculi renali. Rinichii sunt ca un filtru pentru sange și reglează cantitatea constituenților din el.

 - Organismul poate da semnale atunci când calculii renali cresc în volum și blochează trecerea normală a urinei prin tractul urinar. Persoanele cu pietre la rinichi acuză dureri puternice la nivelul spatelui inferior, dureri la nivelul abdomenului sau în zona inghinală, urinează frecvent și cu sânge și au o senzație permanentă de greață și oboseală.

 

- Compoziție:

 - Extract hidrolat, distilat din 8 plante printr-un procedeu de osmoză inversă (procedeu parțial secret) care reține în totalitate compuși din plante și asigură o calitate superioară elementelor active extrase, acționând astfel intr-un mod echilibrat și natural asupra organismului. Cele 8 plante sunt combinate într-o singură rețetă pentru a acționa sinergetic, efectul combinat al întregului compus, reprezentând astfel mai mult decât simplă sumă a părților luate separat.

  Renoregim conține; tulpini sterile de Coada calului (Equisetum arvensis), inflorescență de Arenaria roja (Spergularia rubra), frunze de Boldo (Peumus Boldus), frunze de Roiniță (Melissa officinalis), flori de Nopal (Opuntia ficus indica), frunze de Rosmarin (Rosmarinus officinalis), rizomi de Grama (Cynodon dactylon) și flori de Herniaria (Herniaria hirsuta) - benzonat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric.

- Renoregim are 7 efecte principale asupra organismului:

    - antilitic;

           - antiinflamator;

                 - antibacterian;

                       - spasmolitic;

                             - diuretic;

                                  - antioxidant;

                                       - colagog;

 - Indicații:

-  Susţine dizolvarea pietrelor din rinichi şi căile urinare transformându-le într-o pulbere fină (nisip fin), ce se elimină prin urină;

-  Sprijina funcţia hepatică şi biliară şi dizolvarea pietrelor din ficat şi bilă (pietre la fiere, namol), împiedică formarea cristalelor de colesterol şi favorizează eliminarea lor;

  Folosit împotriva formării de săruri și cristale în rinichi, căile urinare, vezică urinară şi biliară, indiferent de compoziția lor (urați, oxalați, fosfați, carbonați sau colesterol);

-   Scade nivelului creatininei in serul sanguin;

-   In profilaxia apariţiei de conglomerate minerale în diferite organe excretoare (rinichi, bilă sau glandăe salivare);

-  După ESW-litotripsie - este eficient în eliminarea rezidurilor de după procedură şi împiedică reapariţia lor;

-  Ajută la ameliorarea dureri (20-30 min), cauzată de spasmul căilor urinare şi biliare (colică renală și biliară);

-   Util în disurie - usturimea resimţită în timpul micţiunii;
-   Remediu pentru urinarea dureroasă - dureri uretrale;
-   Poliurie (creşterea numărului de micţiuni zilnice);
-   Nicturie (micţiuni în timpul nopţii);
-   Incontinenţă urinară (pierdere involuntară de urină);

Diuretic - împotriva retenției de apă (datorită acțiuni sale de drenare și de detoxifiere, elimină toxinele și lichidele în exces);

Adjuvant  în infecția căilor urinare (împiedică inmulțirea bacteriilor, protejând căile urinare cu un mucus antibacterian);

-  În cazul puseului de gută, acționează  în ameliorarea durerii acute (prin asigurarea echilibrului acido-bazic);

Are același efect antilithic, în unele cazuri și asupra dizolvarii calculilor de  la nivelul glandelor salivare;

- Dozaj și administrare:

-  Nu conține zahăr și alcool (poate fi administrat pacienților cu diabet);

Foarte important, administrarea se face cu cel puțin 30 min. înainte de mesele principale;

-  În primele 3 zile câte (20 - 25ml) de 3 ori pe zi, diluat în puțină apă;

-  Iar în urmatoarele zile cate (15ml) de 2 ori pe zi;

-  În situații deosebite (colică renală sau biliară), preparatul se administrează astfel:

-  Din 3 in 3 ore, câte (15ml) până la ameliorarea durerii, fară a se depași doza maximă zilnică   (60ml);

-  Conținutul unui flacon de (600ml) reprezintă cca. 15 zile de administrare;

-  Durata medie de administrare este de 30 zile.


- Contraindicații:

- În urma studiilor (realizate de specialisti independenți) nu există efecte secundare care să rezulte din administrarea acestui supliment alimentar;

- Nu se recomandă în timpul sarcinii și în timpul alăptării;

- Acesta este un supliment alimentar și nu inlocuiește o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sanătos. A nu se lasa la indemana și la vederea copiilor mici. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. A se pastra la temperatura camerei (max.25°C), ferit de lumină.

- Studii clinice:

 - Rezultatele studiilor clinice pe fondul efectelor pleitotropice și lipsa de efecte secundare ne permite recomandarea Renoregim ca pe un remediu naturist în cazul persoanelor cu probleme urologice.

  Rezultatele studiului clinic la copii şi adulţi cu litiază renală şi prelitiază:

- Creșterea  diurezei cu 30%;

- Scăderea nivelului creatininei în serul sanguin;

- Îmbunătățirea  sumarului de urină;

- Normalizarea pH-ul urinar;

- Eliminarea concrementelor (pietrelor şi cristalelor) mici și dezintegrarea celor mari, la 90% dintre pacienți;

- Ameliorarea simptomelor infecțiilor tractului urinar inferior;

- Eficace pentru evitarea recurenței în formarea  pietrelor la pacienții care suferă de urolitiază indiferent de tipul de formare și compoziția pietrelor.

   Iată rezultatul studiului clinic în tratamentul cu Renoregim (resolutivo regium)  la femei cu infecţii ale tractului urinar:

- Normalizarea  sumarului de urina;

- Scăderea  implicatiilor clinice ale infectiei  tractului urinar (slăbiciune generală, neliniște, dureri de spate sau febra), în a- 3-a sau a-4-a zi de tratament;

- Semnificativa creștere a diurezei și a ratei de filtrare glomerulara, scădere semnificativă a creatininei în sânge și creșterea ratei de creatinină în urină;

- Schimbări pozitive în examenul bacteriologic al urinei (a se vedea tabelul).“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate înlocui sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă rugăm adresaţi-vă unui medic specialist.”


Avantajele produselor din gama Regim


 • Produsele sunt 100% naturale și sunt obținute prin procedee complexe care nu implică folosirea de substanțe chimice și care reușesc să obțină concentrații maxime de substanță activă din fiecare plantă procesată.

 • Produsele conţin extracte din plante atent selecţionate din culturi naturale.

 • Cantitatea de extract din plante din compoziţia hidrolatului este stabilită cu multă atenție și deosebit profesionalism de către specialiști din cadru - Laborator Miquel y Garriga S.A. (Spania).

 • Produsele din gama Regim sunt obținute în instalații speciale cu utilizarea de tehnologie modernă.

 • Sunt compuse dintr-un numar mare de plante, recunoscute la nivel mondial.

 • Formă lichidă (hidrolat), conferă proprietăţi deosebite de absobție în organism, comparativ  cu capsulele din celuloză.

 • Produsele au autorizatie de producere si comercializare pe - Laborator Miquel y Garriga S.A. (Spania) si sunt certificate ECOCERT.
 • Produsul este autorizat de Ministerul Sanatati: Notificare SNPMAPS 9502/2015
 • Unic importator si distribuitor pentru Romania: Tu Bio Bucovina srl0752 618 678 - 0773 897 659 - Comenzi telefonice
non stop

 Produse similare


Formarea calculilor renali - Atât cercetările clinice (pe bolnavi), cât şi cele experimentale (pe animale de laborator) nu au reusit să aducă o lumină completă în această problemă, întrucât, în aceleaşi împr...
320 RON
350 RON
Pachet - Blemaren N + Quebra pedra - Blemaren N asigura alcalinizarea organismului, iar qebra pedra ajuta la eliminarea pietrelor din rinichi si bila. Pachetul este compus dintr-o...
180 RON
195 RON