0752 618 678 - 0773 897 659  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Cutie cadou  - 6 x 50 g sapunuri sculptate - cu aroma naturala de portocale, lamai, pere, violete sau trandafir

     
Pin It


Cutie cadou - 6 x 50 g sapunuri sculptate - cu aroma naturala de portocale, lamai, pere, violete sau trandafir

Pret: 28 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

 Sub deviza    "arta calitatii"

Sapunul artizanal Fiorentino a fost conceput din dorinta de a oferi un produs traditional si de calitate. Entuziasmul, pasiunea si creativitatea, impreuna cu o selectie riguroasa a materiilor prime, au permis realizarea unei game largi de produse capabile sa raspunda exigentelor de calitate si pret cerute de cei mai pretentiosi clienti. Un accent deosebit este pus pe prezentarea produsului, caracterizat prin forme și imagini artistice, un rezultat al studiului atent si a cercetarii continue in acest domeniu. Aceste sapunuri sunt  niste mici opere de arta, care atrag clientii cu arome deosebite.

Un crampei de italia intr-o pezentare inedita si aromata. Sapunurile sunt realizate artizanal, din materii prime naturale si 100% vegetale bazate pe retete vechi pastrate din timpurile renasterii.

Acestea nu contin detergenti chimici, respecta mediul si sanatatea.

Ingrediente: palmat de sodiu, cocoat de sodiu, apa, olivat de sodiu, parfum, linalool, citronelol, geraniol, cumarina, limonen, glicerina, clorură de sodiu, dioxid de titan, tetrasodic etidronat, citrat de sodiu, EDTA tetrasodic.

Ambalat intr-o cutie tip cadou continand 6 sapunuri a 50g parfumate cu aroma de portocale, lamai, pere, violete, sau trandafir, realizate artizanal cu flori in relief,sculptate manual.

Va rugam sa ne precizati aroma in  spatiu destinat pentru comentarii.

0752 618 678 - 0773 897 659 - Comenzi telefonice
non stop

 Produse similare


Sub deviza "arta calitatii" Sapunul artizanal Fiorentino a fost conceput din dorinta de a oferi un produs traditional si de calitate. Entuziasmul, pasiunea si creativitatea, impreuna...
39 RON
Sub deviza "arta calitatii" Sapunul artizanal Fiorentino a fost conceput din dorinta de a oferi un produs traditional si de calitate. Entuziasmul, pasiunea si creativitatea, impreuna...
30 RON