0752 618 678 - 0773 897 659  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Chaga - ciuperca de mesteacan (Inonotus obliquus) - picaturi 50ml

     
Pin It


Chaga - ciuperca de mesteacan (Inonotus obliquus) - picaturi 50ml

Pret: 40 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Chaga (Inonotus obliquus) - picaturi - 50ml


Descriere

Chaga este o ciupercă ce creşte, în mod obişnuit, în regiunile nordice (originară din Siberia), pe scoarţele copacilor (mesteceni, anini, fagi). În scop medicinal, se utilizează chaga ce creşte pe mesteceni.

Chaga este o ciupercă parazită ce îşi extrage nutrienţii din partea albă a scoarţei mestecenilor.

Chaga se foloseşte în medicina tradiţională est-europeană încă din secolul XVI, ca remediu natural pentru gastrită şi ulcer. În medicina tradiţională chineză se utilizează chaga pentru sănătate generală, longevitate şi frumuseţe.

În prezent, Chaga se foloseste adesea pentru combaterea hipertensiunii şi infecţiilor virale, pentru menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular şi pentru proprietăţile sale anticancerigene.

Oamenii din Siberia consuma ceai din Chaga în loc de ceai negru sau cafea. S-a remarcat că în această zonă rata cancerului este mai scazută decât în regiunile vecine. De asemenea, bolile de stomac sunt aproape inexistente, iar speranţa de viaţă este foarte mare.

Ciuperca Chaga  este folosită de mult timp la prepararea unei infunzii de către vânători şi pădurari. Are miros şi gust amar. Se poate recolta în orice lună din an, însă este indicat să fie culeasă la sfârşitul toamnei sau iarna pentru că poate fi găsită mai uşor, copacii fiind lipsiţi de frunze.

Compoziţie

Compoziție: extract hidro-alcoolic al corpului de ciuperca Chaga  - 60%, apă purificată - până la 100%

Ciuperca Chaga se remarcă prin conţinutul său bogat de minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc, sodiu, aluminiu, siliciu), fibre, acizi organici mai ales acid oxalic, compuşi steroizi, polizaharide, celuloză, lignină, fenoli şi acizi triterpenici.

Acţiune

Ciuperca Chaga are proprietăţi anticancerigene, citostatice, antiinflamatorii, de protecţie a organismului, de reducere a transpiraţiei, analgezice, respectiv de calmare a durerilor cauzate de tumorile canceroase.

Indicaţii terapeutice

În prezent, Chaga este folosită în scop medicinal pentru că s-a demonstrat în urma studiilor făcute de cercetători că ajută la vindecarea bolilor maligne, pulmonare, cardiovasculare, în tratamentul infecţiilor virale şi afecţiunilor gastrointestinale (colită, ulcer gastric, gastrită cu aciditate scazută, dischinezie biliară şi intestinală, ulcer duodenal).

De asemenea, are efect bun în reglarea metabolismului, consolidarea sistemului imunitar, prevenirea bolilor de inimă, reglarea sistemului respirator, tratarea bolilor de ficat şi splină.

Chaga este o sursă de melanină şi asigură frumuseţea unghiilor, a părului şi a pielii.

Cel mai bun mod de a sustrage nutrienţii din Chaga este extracţia cu apă. Nu se recomandă apa fierbinte, deoarece temperatura înaltă poate distruge complexul de melanină şi polizaharide.

Chaga are gust şi miros asemănător cu al cafelei şi se poate consuma în loc de cafea.

Precauţii şi contraindicaţii

Ciuperca Chaga trebuie utilizată cu precauţie în timpul sarcinii şi în timpul alăptării, consumându-se cantităţi mici şi supraveghind apariţia oricarui simptom digestiv sau renal neplăcut.

Seva de mesteacăn din compoziţia ciupercii Chaga  nu este indicată nici pentru copiii care au o sensibilitate alergică pronunţată sau care se confruntă frecvent cu tulburări digestive.

Contraindicații: hipersensibilitate individuală la componente, sarcina, alaptare, copii sub 14 ani, tensiune arterială scăzută, dizenterie cronică, persoanele care iau penicilina si glucoza.

Persoanele care sunt alergice la aspirină nu trebuie să folosească produse care conţin mesteacăn. Din cauza  efectului pe care îl are asupra rinichilor, Chaga  nu trebuie folosită de cei aflaţi în criză renală şi nici de cei care au afecţiuni cardiace decompensate (insuficienta cardiaca).

Mod de utilizare

 Mod de utilizare: adulti 20-30 picaturi (diluate in jumatate de cana de apa) in timpul meselor, de două ori pe zi.
Timp de minim 30 de zile.
Condiții de depozitare și datele de expirare pentru utilizare:
  A se păstra în ambalajul într-o cameră întunecată uscat, la o temperatură cuprinsă între +5 și + 25 ° C, în decurs de 24 de luni de la data fabricației. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

 Chaga este cel mai popular remediu impotriva cancerului. Ciuperca opreste cresterea tumorilor si combate dezvoltarea de metastaze. De asemenea contine cele mai puternice substante antioxidante (care depasesc pe cele din compozitia coacazelor si rodiei).

Certificat TY Y 10.8-2783308472-007/2014

“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”


0752 618 678 - 0773 897 659 - Comenzi telefonice
non stop

 


Detalii produs


Categorie: chaga - anticancerigen

Producator: Botanica - rusiaProduse similare


Chaga (Inonotus obliquus ) -50 g - pulbere ciuperca de mesteacan Descriere: Chaga este o...
30 RON