0752 618 678 - 0773 897 659  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze blemaren n + quebra pedra (stonebreaker) - pachet pentru detoxifierea organismului - in limita stocului

     
Pin It


blemaren n + quebra pedra (stonebreaker) - pachet pentru detoxifierea organismului - in limita stocului

Pret vechi: 180 RON Reducere 6%

Pret nou: 170 RON

Stoc limitat

Costurile de livrare nu sunt incluse

          Pachet -  Blemaren N + Quebra pedra

 - Blemaren N asigura alcalinizarea organismului, iar qebra pedra ajuta la eliminarea pietrelor din rinichi si bila. Pachetul este compus dintr-o cutie de Blemaren n si un ceai pentru detoxifiere (quebra pedra). Aceste produse trebuie administrate impreuna pentru realizarea unei detoxifieri complete si pentru eliminarea depunerilor de pietre din intreg organismul (pietre la rinichi, la bila si la articulatii).

 BLEMAREN N - RECOMANDAT PENTRU


- dizolvarea concremenților (calculilor renali)  urici din rinichi și căile urinare și combate  formareai lor repetata;


- dizolvarea concremenților (calculilor renali)  uratici oxalici și mixti din rinichi si vezica;

- in colica renala (migrarea pietrei pe caile urinare), dizolva piatra blocata in caile urinare sau vezica, elimina durerea si ajuta la eliminarea rapida a calcului renal,

- după ESWL (spargerea pietrelor ), este recomandat pentru distrugerea nucleelor de cristalizare rămase și care pot favoriza creșterea de pietre noi.


- reglează cantitatea de acid uric din sange, recomandat astfel pentru tratamentul gutei, dizolva cristalele de acid uric formate in articulati si ajuta la regenerarea cartilajelor deteriorate;

- reducerea excreției de calciu (eliminari de calciu in urina) și îmbunătățește solubilitatea oxalatului de calciu în urină, inhibă formarea cristalelor și previne formarea  pietrelor de oxalat de calciu;


- de asemenea este recomandat, în tratamentul cu medicamente citostatice, care conduc la o creștere  de acid uric in sange. In plus, produsele metabolice formate într-o astfel de terapie, afectează rinichii, atfel cu Blemaren N  pericolul de deteriorare este mai mic la un pH de cel puțin 7, realizat cu ajutorul acestui tratament.

- un pH alcalin previne dezvoltarea hemoroizilor si inflamarea zonei sensibile, opreste sangerarile si mancarimile, dupa cel putin 3 luni de tratament cu Blemaren n hemoroizi dispar (se absorb de catre organism).


- alcalinizarea urinei este, de asemenea, tratamentul unei afecțiuni congenitale a hematopoiezei caracterizată de fotosensibilitate a pielii ( porfirie cutanată tardivă ).


Phyllanthus niruri – tratament calculi renali si biliari


Este o plantă originară  (India) din zonele tropicale frecvent întâlnita în zonele de coastă ; creşte în flora spontană sub forma unor tufe sau este cultivată. Rar depăşeşte 60 cm în înălţime, are coaja verde deschis şi frunzele asemănătoare cu cele de salcâm. Florile sunt mici, alb-verzui. Fructele apar ca nişte mici capsule de câţiva milimetri conţinând seminţele. Phyllanthus niruri este cel mai bine cunoscuta sub numele comun de stonebreaker sau de semințe de sub-frunza.
In mod tradiţional, în medicina indiana (ayurveda) se foloseşte toată planta pentru acţiunile sale hepatoprotectoare, antiicterice, antivirale, litotritice (litiaza renală), antihipertensive, antidiabetice, etc. în sistemul ayurvedic este cunoscută şi sub denumirea de Bhumi amalaki – Chanca Piedra în limba spaniolă  și Quebra-Pedra în portugheză.
Principalele substanţe active identificate în extractul de Phyllanthus niruri sunt lignani (phyllantina, hipophyllantina, lintetralin, nirurin, phyltetralin), flavonoide (quercetina, astragalina, rutina, etc.), taninuri, terpene, triterpene, etc.
Efectele antivirale sunt mai intens studiate din 1980 încoace, de când un grup de cercetători japonezi au observat că extractul apos de Phyllantus niruri blochează reverstrascriptaza virusului imunodeficientei umane (HIV).
Mai apoi s-a determinat şi faptul că unele dintre substanţele extrase din Phyllanthus pot bloca şi alte enzime virale, de exemplu polimeraza virusului hepatitei B, împiedicându-l astfel să se înmulţească.
Mai mult, substanţele din această plantă se leagă de antigenele de suprafaţă ale virusului hepatitei B (HBsAg), interferând în acest fel cu mecanismele de intrare a virusului în celule unde ar urma să se multiplice. Potrivit rezultatelor studiilor efectuate de Venkateswaran şi colaboratorii, unele dintre animalele de experienţă pe care s-au efectuat studiile au devenit “curate” din punct de vedere virusologic, adică nu a mai putut fi identificată nici urmă de infecţie virală.
Într-un experiment efectuat pe 37 de pacienţi cu hepatitia B s-au administrat timp de 30 de zile câte 600 mg de pulbere de Phyllantus niruri pe zi. La două săptămâni după terminarea tratamentului 59% dintre pacienţi nu mai prezentau antigenul HBs în sânge.

0752 618 678 - 0773 897 659 - Comenzi telefonice
non stop

 


Detalii produs


Categorie: Tratament pentru pietre la rinichiProduse similare


Phyllanthus niruri – tratament calculi renali si biliari Este o plantă originară (India) din zonele tropicale frecvent întâlnita în zonele de coastă ; creşte în flora spontană sub forma unor...
25 RON
Formarea calculilor renali - Atât cercetările clinice (pe bolnavi), cât şi cele experimentale (pe animale de laborator) nu au reusit să aducă o lumină completă în această problemă, întrucât, în aceleaşi...
310 RON
330 RON